Φόρτωση...

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για προσφορές και εκπτώσεις από μεγάλες εταιρείες και όχι μονό; Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας; Θέλετε να έχετε έναν πλήρη τουριστικό και επαγγελματικό οδηγό για κάθε νόμο της Ελλάδας μέσα στο Email σας;

Το Businessclub.gr, σε συνεργασία με εταιρείες όλων των κλάδων και δραστηριοτήτων εξασφάλισε ειδικά για εσάς και θα σας αποστέλλει μέσω ξεχωριστού Email, μεμονωμένες προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών για όλη την Ελλάδα. Οι οικονομικές προτάσεις και λύσεις αγορών που θα σας προτείνονται από το Businessclub.gr είναι σίγουρο ότι θα σας ενδιαφέρουν και σίγουρα θα τις αξιοποιήσετε.

Κάθε εβδομάδα θα λαμβάνετε στο Email σας το Newsletter μας, με όλα τα τελευταία νέα για τις υπηρεσίες του Businessclub.gr, επίκαιρα άρθρα, όλες τις τελευταίες αγγελίες και εκπτωτικά κουπόνια που προσφέρουν πανελλαδικά, τα μελή του Businessclub.gr. Σε κάθε τεύχος περιλαμβάνεται και από ένα ειδικό αφιέρωμα σε κάθε νόμο της Ελλάδας για να γνωρίσουμε καλυτέρα τον τόπο μας και τις μοναδικές ομορφιές του. Επίσης υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες και προτάσεις για διαμονή, διασκέδαση, αγορές και γενικά για όλες τις επιχειρήσεις του κάθε νομού. Το κάθε τεύχος είναι δυναμικό που σημαίνει ότι οποιαδήποτε στιγμή ανατρέξετε σε αυτό θα είναι πλήρως ενημερωμένο με όλες τις νέες επιχειρήσεις και προσφορές της κάθε περιοχής.

Συμπληρώστε παρακάτω το email σας για να λαμβάνετε και εσείς το Email προσφορών και το Newsletter του Businessclub.gr και επωφεληθείτε στο μέγιστο.

Email :
Νομός :
2 + 5 = (Συμπληρώστε τον κωδικό ασφαλείας)

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνεται πλέον από το www.businessclub.gr, συμπληρώστε το e-mail σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε το κουμπί "Διαγραφή":

Email :
Νομός :
2 + 5 = (Συμπληρώστε τον κωδικό ασφαλείας)